Camp til håndværkere

Camp til håndværkere

Fordelagtige håndværkerboliger af høj kvalitet

At bo i en midlertidig håndværkerbolig er for mange fyldt med en masse fordomme, der hører fortiden til, hvor man kaldte det skurvogne. Cramo Adapteos løsning i dag lever op til gældende bygningsreglement, som ethvert andet byggeri.

Cramo Adapteo er specialister inden for camps. Vi har mange års erfaring i rådgivning og opstilling af camps - både i Danmark og i de nordiske lande. Med os som leverandør, kan vi forestå projektet fra start til slut og tage ansvar for, at gældende bygningsreglementer overholdes samt hele byggesags- og myndighedsbehandlingen.

Vores beboelsesmoduler er baseret på en standardløsning der giver en fordelagtig løsning både med hensyn til fleksibilitet og økonomi. Da vi samtidig er lagerførende betyder det, at vi kan levere hurtigt uden at gå på kompromis med vores høje serviceniveau eller kvalitet.

Indretning efter behov:

  • Pavilloner med enkeltmandsværelser, indeholdende gang, badeværelse, sove/opholdsrum med sovesofa/seng, bord og stol, klædeskab, tekøkken med køleskab
  • Pavilloner som ovenstående men med eget køkken
  • C90 pavillonerne kan indrettes som bofællesskab, hvor en hel etage indrettes til et sjak på op til 12 mand med fælles opholdsrum, fælles køkken og kantine samt fælles bade- og vaskefaciliteter samt enkeltværelser til alle
  • Fællesfaciliteter i separate pavilloner med køkken/kantine, opholdsstuer, computerrum osv.
  • Udemiljøer efter behov

Har du spørgsmål eller brug for sparring - kontakt Cramo Adapteo på +45 70 90 90 40

 

SEND FORESPØRGSEL