Beboelsespavillon

Beboelsespavillon

Når du står og har behov for mere plads, akut eller planlagt, i en kortere eller længere periode, så er beboelsespavilloner fra Cramo Adapteo løsningen.

18 eller 5.000 m2 - du får lige præcist det antal ekstra m2, som du har behov for. Vi kan anvende standardpavilloner eller skræddersy løsningen til dit helt specifikke behov. Hos Cramo Adapteo skaber vi løsninger til både den offentlige og private sektor inden for områderne: Institution, skole, kontor og beboelse. Med Cramo Adapteo er du altid sikret:

 • Ekspertvejledning fra start til slut
 • Løsninger tilpasset til perfektion efter jeres ønsker og behov
 • Håndtering af alle indretnings-, tekniske- og lovgivningsmæssige spørgsmål
 • Præcis de m2, som du har brug for – og i den periode, du har brug for dem
 • Mulighed for at bygge i flere etager
 • Miljøvenlige lokaler i højeste kvalitet
 • Energieffektive pavilloner med lydsvagt ventilationssystem
 • Mulighed for op- og nedjustering af størrelsen, hvis din situation ændres
 • Gennemskuelige omkostninger – du nemt kan budgettere med
 • Muligheden for tilkøb af løbende drift og vedligeholdelse
 • Pavilloner, der er bygget efter de samme krævende standarder, som permanente bygninger

   

Læs mere om hvor vores pavilloner bl. a. bruges.

Beboelse Plejeboliger Camps Skoler Børnehaver | Kontorer 

 

 

Beboelsespavillon til midlertidig beboelse for eksempel i forbindelse med renovering - Cramo Adapteo.

Beboelse

Beboelsespavilloner, der føles som et rigtigt hjem

Behovet for genhusning kan være planlagt eller akut - midlertidig eller længerevarende. Måske står du med ansvaret for genhusning i forbindelse med en større ejendomsrenovering, måske er det en akut vand- eller brandskade, der har udløst behovet. Eller måske leder du efter en løsning til husning af flygtninge i en tidsbestemt periode.

Med Cramo Adapteos beboelsespavilloner, kan du vælge en løsning med standardmoduler - eller vi skræddersyr løsningen til jeres specifikke behov. Vi kan hurtigt levere en enkelt pavillon til privaten – eller etablere en hel by - på bare få uger. Vi håndterer hele processen og sikrer, at  lovgivningen bliver overholdt.

Kontakt Cramo Adapteo på +45 70909040, og lad os uddybe, hvordan vi kan hjælpe i jeres situation. 

 

Beboelsespavillon til midlertidig plejebolig eller plejehjem ved kapacitetsmangel - Cramo Adapteo.

Plejeboliger

Beboelsespavilloner, der gør hverdagen nem for beboere og personale

Er du fra en offentlig eller privat institution, kan du stå i en situation, hvor der er behov for en hurtig udvidelse af kapaciteten. Måske en genhusning i forbindelse med en planlagt renovering eller efter akutte skader. Det kan også være, at de nuværende antal m2 ikke kan følge med efterspørgslen. Uanset om behovet er midlertidige ældreboliger, plejeboliger, rehabiliteringsboliger, hospitalsboliger eller lignende, kan beboelsespavilloner fra Cramo Adapteo altid tilpasses - også med diverse hjælpemidler. Hos os får I altid en løsning, som fungerer optimalt for såvel de ansatte som for beboerne.

Det kan f.eks. være boliger med eget køkken og bad, med nemme adgangsforhold, fællesområder i lyst og venligt interiør, fælles køkken, moderne personalerum etc. Vi har stor erfaring og supporterer og rådgiver fra idé- og behovsanalysefasen til boligerne står klar til brug. Vi sikrer, at al lovgivning overholdes i processen, og kan ligeledes hjælpe med diverse driftsopgaver efter ibrugtagning.

Kontakt Cramo Adapteo på +45 70909040, og lad os uddybe, hvordan vi kan hjælpe i jeres situation.

 

Beboelsespavillon til håndværker camps eller hotel - Cramo Adapteo. Camps

Beboelsespavillonen til håndværkere – når der er brug for at føle sig hjemme

Store byggeprojekter kræver pavilloner, der kan fungere som camps til de mange medarbejdere, der er tilknyttet projektet. Camps/ håndværkerboliger - der kan etableres i en fart, der kan vokse eller formindskes i takt med byggeriets forskellige faser, og frem for alt – camps, der ikke giver følelsen af en gammeldags skurvogn, men følelsen af et rigtigt hjem.

Måske er der behov for pavilloner med fuldt udstyret enkeltmandsværelser inkl. badeværelse og tekøkken (eller komplet køkken). Eller måske skal løsningen kombineres med pavilloner, der indrettes til bofællesskab eller til fællesfaciliteter som køkken, kantine, opholdsrum etc. Hos Cramo Adapteo får I med garanti en fordelagtig og fleksibel løsning i høj kvalitet til den bedste pris. Hvis I har behov for udemiljøer, klarer vi også den. Vi har mange års erfaring med camps og tilbyder rådgivning og sparring, er med hele vejen og sikrer, at lovgivningen overholdes og tidsplanen følges fra start til slut.

Kontakt Cramo Adapteo på +45 70909040, og lad os uddybe, hvordan vi kan hjælpe i jeres situation.

 

Undervisningspavilloner til midlertidige skoler ved kapacitet mangle eller renovering - Cramo Adapteo.

Skoler

Undervisningspavilloner børnene ikke vil væk fra igen

Har I brug for mere plads – enten akut ved skader (f.eks. brandskader og skimmelsvamp) eller planlagt i forbindelse med istandsættelse og udbygning af jeres skole? Eller står I med et periodemæssigt behov, fordi skolens m2 de næste par år ikke rækker til antallet af børn? Med Cramo Adapteos undervisningspavilloner kan vi helt sikkert hjælpe med den rette løsning, som passer til både ansatte og elever.

Klasseværelser, kreative rum, kantine, personalerum, administrationskontorer – med vores undervisningspavilloner har vi hjulpet mange skoler med en løsning. Vi kender reglementerne på området, og ved hvad der skal til for, at alle trives. Vi tager gerne ansvaret for hele processen, selv møblering, finjusteringer og arealet udenfor, hvis I ønsker det.

Kontakt Cramo Adapteo på +45 70909040, og lad os uddybe, hvordan vi kan hjælpe i jeres situation.

 

Pavilloner til institutioner, børnehaver eller vuggestue ved kapacitet mangel - Cramo Adapteo.

Børnehaver

Pavilloner til institutioner med lys, luft og plads til både store og små

Pladsen kan pludselig blive for trang, så de små ikke længere kan boltre sig og udforske verden. Der er behov for flere m2, fordi der er kommet mange flere børnehavebørn til kommunen, men ingen ved hvordan, det ser ud om f.eks. 5 år, så der er brug for en fleksibel løsning. Det kan også være, at I står overfor en midlertidig renovering af institutionen eller reparation efter akutte skader. Uanset hvad der udløser behovet for flere m2 – hvor hurtigt løsningen skal være på plads, og om det er for en kort periode eller flere år, så kan vores pavilloner være løsningen.

Vi tilbyder alt fra pusleplads, sikre legeområder, hyggelige opholdsrum, garderobe, funktionelt køkken, kontorer til personalet, så både børn og personale altid føler sig godt tilpas. Hvis jeres behov skulle ændre sig, kan I til hver en tid op- eller nedjustere størrelsen på jeres pavillon, og vores projektafdeling sikrer, at alt lovgivning følges til punkt og prikke. Vores eksperter har stor erfaring inden for vuggestuer og børnehavers behov, og tager hånd om hele processen - også behovet for udendørs anlæg, hvis I ønsker det.

Kontakt Cramo Adapteo på +45 70909040, og lad os uddybe, hvordan vi kan hjælpe i jeres situation.

 

Kontorpavillon som midlertidige kontorer for eksempel i forbindelse med renovering - Cramo Adapteo.

Kontorer

Kontorpavilloner – en arbejdsplads der får smilet frem

Måske vækster jeres virksomhed hurtigere end planlagt eller geografiske spredte afdelinger skal midlertidigt samles på én lokation – eller en større renovering fordrer, at arbejdspladserne flyttes for en tid. Med Cramo Adapteo’s kontorpavilloner kan I få en løsning præcist til jeres behov, uanset om det er for få uger, måneder eller år.

Når du lejer vores topmoderne kontorpavilloner, er du garanteret lyse og rummelige lokaler med alt fra møderum, køkken, kantine etc. Det er nemlig essentielt, at arbejdspladsens fysiske rammer fungerer optimalt for de ansatte. Og det har vi en stor forståelse for. Vores specialister har stor erfaring med at skræddersy de fleksible pavilloner til alle behov og brancher. Vi tager os af alle trin i processen: Indretningen, der lever op til alle regler og bestemmelser om arbejdsmiljø og sundhed hele vejen gennem montage og demontage. Vi kan endda udvælge og levere møbler, hvis I ønsker det.

Kontakt Cramo Adapteo på +45 70909040, og lad os uddybe, hvordan vi kan hjælpe i jeres situation.

 

30 års erfaring med tilfredse kunder

Vores kunder har sat deres lid til os gennem mange år. Vi udvikler med stor lidenskab moduler og pavilloner, og det er for mange blevet både den nemme, hurtige og bedste måde at løse behovet for flere m2 - akut eller planlagt. Derudover sætter vi en stolthed i:

 • Bæredygtighed – Pavillonerne er bygget med det formål at være bæredygtige og energieffektive. De har en høj andel af naturlige materialer med træ som det vigtigste element. Og modulerne bliver efter endt brug taget retur og sat i stand til nye projekter.
 • Kvalitet - Vores pavilloner er kendetegnet ved deres moderne design udarbejdet i kvalitetsmaterialer, der er bygget til at holde i mindst 20 år. De følger europæisk lovgivning omkring sundhed, sikkerhed, funktion og miljø.
 • Optimalt indeklima – Pavillonerne er designet med centralt lydsvagt ventilationssystem, der gør, at indeklimaet altid er optimalt både vinter og sommer. De lyddæmpende lofter og lydabsorberende installationsrum sikrer ingen unødig støj.

Og kunderne vender tilbage, ikke kun som følge af løsningen, men også den service og rådgivning de får. Se et lille udvalg af vores kundecases.

Kontakt os i dag, og lad os uddybe hvordan vi kan hjælpe i jeres situation

SEND FORESPØRGSEL