Løsninger til institutioner

Løsninger til institutioner

Skræddersyet til små behov

Når pladsen er blevet for trang – og de små ikke længere kan kravle frit rundt og udforske ”verdenen” – er det tid til at tænke i mere plads, f.eks. med fleksible moduler fra Cramo Adapteo, der alle overholder samme standard som permanente bygninger. Moduler og pavilloner er en nem og hurtig måde at løse pladsproblemer på. Vores eksperter med stor erfaring i indretning af institutioner til små børn tager hånd om alle trin i processen. Og vores professionelle projektafdeling tager hånd om projektet fra start til slut.
Med minimal brug af tid og kræfter får I friske, komfortable nye lokaler, herunder pusleplads, legeområder, opholdsrum, garderobe, kontorer til personalet og meget mere. Derudover er det en fordel, at I kan op- og nedjustere størrelsen, efterhånden som jeres behov ændre sig.

Fordele:

  • Fleksibel indretning, placering og lejeperiode
  • Vi sørger for at alle regler er overholdt og kan assistere hele vejen, fra planlægning til udførelse og ibrugtagning såvel indenfor som udenfor
  • Mulighed for at finjustere og løse individuelle behov både indvendig og udvendig 
  • Faste priser og ingen overraskelser
  • Mulighed for at tilføje de fællesfaciliteter, I har brug for, så som køkken, kreative rum, personalerum, kontor o.l.
  • Op- og nedjuster størrelsen, som situationen ændres

Har I pladsmangel, akut behov for genhusning eller brug for sparring – kontakt Cramo Adapteo på +45 70 90 90 40, så finder vi en løsning.

SEND FORESPØRGSEL