Moduler til kontorer

Moduler til kontorer

Nem og fleksibel udvidelse

Når I har flere medarbejdere end skriveborde, eller brug for mere plads til kreativ udfoldelse, er tiden inde til at udvide arbejdspladsen - og sørge for, at dine medarbejdere kommer glade på arbejde. Det kan vi hjælpe med i form af vores lyse og rummelige lokaler tilpasset dine behov.

Uanset hvor kort eller lang en periode, I har brug for den ekstra plads, er vores løsninger bygget efter de samme krævende standarder, som permanente bygninger. Vores specialister har stor erfaring med at skræddersy de fleksible lokaler til stort set alle brancher.

Vi tager os af alle trin i processen; det starter med indretningen, der lever op til alle regler og bestemmelser om arbejdsmiljø og sundhed hele vejen gennem montage og demontage. Vi kan endda udvælge og levere møbler, hvis I ønsker det.

Vores eksperter i kontorindretning planlægger jeres løsning baseret på deres viden om trafikstrømmen gennem lokaler og hvad en medarbejders typiske opgaver er. I næsten alle tilfælde, ender vores kunder med en midlertidig arbejdsplads, som deres ansatte ikke ønsker at forlade igen.

Fordele:

  • Vores eksperter i kontorindretning sikrer optimal trafikstrøm
  • Fleksibel kontrakt, der sikrer mulighed for hurtig tilpasning til ændrede behov
  • Faste priser og ingen overraskelser
  • Fleksibel indretning, placering og lejeperiode
  • Vi sørger for at alle regler er overholdt og kan assistere hele vejen, fra planlægning til udførelse og ibrugtagning såvel indenfor som udenfor
  • Mulighed for at finjustere og løse individuelle behov både indvendig og udvendig 

Hvis I løber tør for kontorplads, eller har brug for sparring – kontakt Cramo Adapteo på +45 70 90 90 40, så finder vi en løsning, der passer jer og jeres behov

 

SEND FORESPØRGSEL