Kontorpavilloner

Kontorpavilloner

Når du står og har behov for mere plads, akut eller planlagt, i en kortere eller længere periode, så er beboelsespavilloner fra Cramo Adapteo løsningen.

18 eller 5.000 m2 - du får lige præcist det antal ekstra m2, som du har behov for. Vi kan anvende standardpavilloner eller skræddersy løsningen til dit helt specifikke behov. Hos Cramo Adapteo skaber vi løsninger til både den offentlige og private sektor inden for områderne: Institution, skole, kontor og beboelse. Og med Cramo Adapteo er du altid sikret:

 • Ekspertvejledning fra start til slut
 • Løsninger tilpasset til perfektion efter jeres ønsker og behov
 • Håndtering af alle indretnings-, tekniske- og lovgivningsmæssige spørgsmål
 • Præcis de m2, som du har brug for – og i den periode du har brug for dem
 • Mulighed for at bygge i flere etager
 • Miljøvenlige lokaler i højeste kvalitet
 • Energieffektive pavilloner med lydsvagt ventilationssystem
 • Mulighed for op- og nedjustering af størrelsen, hvis din situation ændres
 • Gennemskuelige omkostninger – du nemt kan budgettere med 
 • Muligheden for tilkøb af løbende drift og vedligeholdelse
 • Pavilloner, der er bygget efter de samme krævende standarder, som permanente bygninger


Kontakt os i dag, og lad os byde ind med, hvordan vi kan hjælpe i lige netop jeres situation.

 

Kontorer

Kontorpavilloner – en arbejdsplads, der får smilet frem

Måske vækster jeres virksomhed hurtigere end planlagt eller geografiske spredte afdelinger skal midlertidigt samles på en lokation – eller en større renovering fordrer, at arbejdspladserne flyttes for en tid. Med Cramo Adapteo’s kontorpavilloner kan I få en løsning præcist til jeres behov, uanset om det er for få uger, måneder eller år. Og uanset hvor kort eller lang en periode I ønsker, er vores løsninger altid bygget efter de samme krævende standarder, som permanente bygninger.

Når du lejer vores topmoderne kontorpavilloner, er du garanteret lyse og rummelige lokaler med alt fra møderum, køkken, kantine etc. Det er nemlig essentielt, at arbejdspladsens fysiske rammer fungerer optimalt for de ansatte. Og det har vi en stor forståelse for og erfaring med.

Vi kan tage os af alle trin i processen; fra analyser omkring behov, arbejdsrutiner og situationer samt bevægelsesmønstre - til endelig indretning, der lever op til alle regler og bestemmelser om arbejdsmiljø og sundhed. Vi styrer alle trin i processen til de færdige pavilloner står klar, og vi kan endda udvælge og levere møbler og anlægge udemiljøet omkring pavillonerne, hvis det ønskes.

Vi tager os naturligvis også af demontagen, når I en dag ikke har behov for pavillonerne længere. Den eneste udfordring, der er med disse midlertidige løsninger, vi sammen får skabt, er – at det kan være svært at få de ansatte til at forlade dem igen.

Kontakt Cramo Adapteo på +45 70909040 hvis I mangler mere kontorplads, eller har brug for sparring, så finder vi den bedste løsning til jer.

30 års erfaring med tilfredse kunder

Vores kunder har sat deres lid til os gennem mange år. Vi udvikler med stor lidenskab moduler og pavilloner, og det er for mange blevet både den nemme, hurtige og bedste måde at løse behovet for flere m2 - akut eller planlagt. Derudover sætter vi en stolthed i:

 • Bæredygtighed – Pavillonerne er bygget med det formål at være bæredygtige og energieffektive. De har en høj andel af naturlige materialer med træ som det vigtigste element. Og modulerne bliver efter endt brug taget retur og sat i stand til nye projekter.
 • Kvalitet - Vores pavilloner er kendetegnet ved deres moderne design udarbejdet i kvalitetsmaterialer, der er bygget til at holde i mindst 20 år. De følger europæisk lovgivning omkring sundhed, sikkerhed, funktion og miljø.
 • Optimalt indeklima – Pavillonerne er designet med centralt lydsvagt ventilationssystem, der gør, at indeklimaet altid er optimalt både vinter og sommer. De lyddæmpende lofter og lydabsorberende installationsrum sikrer ingen unødig støj.

Og kunderne vender tilbage, ikke kun som følge af løsningen, men også den service og rådgivning de får. Se et lille udvalg af vores kundecases.

Kontakt os i dag, og lad os uddybe hvordan vi kan hjælpe i jeres situation.

SEND FORESPØRGSEL