Nørrelandskolen, Holstebro Kommune

Nørrelandskolen, Holstebro Kommune

Cramo Adapteo blev kontaktet af Holstebro kommune da man på Nørrelandskolen i April 2014 havde et behov for modulære letbyggerier, (da skolen skulle renoveres). Løsningen blev i alt 28 moduler med lyse klasseværelser, garderober og toiletfaciliteter, sat op i skolegården, ved siden af skolens boldbane.

"Cramo Adapteo har hjulpet os med at sætte Nørrelandskolen op. udtaler Kurt Josephsen, Holstebro Kommune, og fortsætter "Selvom det har været et specielt forløb at få sat denne skole op, har Cramo Adapteo vist, at de kan håndtere såvel deadlines som tidshorisont upåklageligt. De har løst udfordringen og vi har været meget tilfredse med samarbejdet og rådgivningen undervejs. Den færdige løsning lever fuldt ud op til vores forventninger". Kurt Josephsen, Holstebro Kommune slutter af med "Vi henvender os gerne til Cramo Adapteo en anden gang"

Skolen består af 28 moduler og rummer klasselokaler med tilhørende toiletter.

Vores C40 modulsystem er fremstillet med fokus på komfort og funktion og der er rig mulighed for at påvirke indretningen og tilpasse planløsningen efter behov og ønskemål. Derudover er C40 modulsystemet et miljøvenligt alternativ med sit vandbårne opvarmningssytem. C40 modulet leveres også med el-opvarmning.