Brøndby Strand Skole

Brøndby Strand Skole

Midlertidige klasselokaler til 240 elever stod klar på kun 5 dage, Efter at Brøndby Strand Skole i sommerferien havde været udsat for brand.

”Vi er så glade for at kunne byde eleverne velkomne i de flotte omgivelser i de nye pavilloner – på trods af den uheldige hændelse vi havde med brand i sommerferien. Det er en god og professionel løsning og meget hurtig levering vi har fået fra Cramo Adapteo” udtaler viceskoleleder Rikke Rubek. Og leder af teknisk service Ole Larsen, som fulgte projektet på tætteste hold for Brøndby Kommune fortsætter: ”Vi har været yderst tilfredse med samarbejdet med Cramo Adapteo og synes det er et rigtig flot resultat på så få dage”.

Løsningen fra Cramo Adapteo består af 18 C90 moduler delt i 2 blokke, der hver indeholder 4 klasselokaler af 60 m2. og toiletfaciliteter til elever og lærere.

C90-systemet opfylder de høje internationale standarder. Systemet er kendetegnet ved moderne design, hvor funktion, arbejdsmiljø og energiforbrug har varet de styrende elementer i udviklingsarbejdet. C90 passer til såvel skoler og institutioner som til kontorer og beboelse. Indeklimaet holdes behageligt med en effektiv central ventilation med varmegenvinding (op mod 80%) med mulighed for tilkøb af køling.