Selsmoseskolen, Høje Taastrup Kommune

Selsmoseskolen, Høje Taastrup Kommune

I forbindelse med branden i 2016 på Selsmoseskolen i Høje-Taastrup, stod lærere og elever over natten uden lokaler til deres 8. og 9. klasse samt forberedelses lokaler til lærerne og personalerum i øvrigt.

Cramo Adapteo blev valgt af Høje Taastrup Kommune, som leverandør af en pavillon til midlertidig genhusning. Som udgangspunkt blev der leveret en pavillon i en etage, men hurtigt steg behovet, som gjorde at pavillonen blev udvidet, til i dag at bestå af 3 etager, med skolens administration på 2. sal, lærernes forberedelseslokaler og personale rum på 1. sal og i stueetagen er indrettet 2 klasselokaler med tilhørende grupperum.

C90-systemet opfylder de høje internationale standarder. Systemet er kendetegnet ved moderne design, hvor funktion, arbejdsmiljø og energiforbrug har varet de styrende elementer i udviklingsarbejdet. C90 passer til såvel skoler og institutioner som til kontorer og beboelse. Indeklimaet holdes behageligt med en effektiv central ventilation med varmegenvinding (op mod 80%) med mulighed for tilkøb af køling.

OPFØRT MAR 2016

MODULTYPE C90

ANTAL 27 m2 669

TYPE AF LOKALER:

Administration Forberedelseslokaler Tekøkken Personalerum Undervisning (51m2/77m2) Grupperum Toiletter Reception (29m2)