Takeda kontor

Takeda kontor

Takeda Pharma A/S, som er et datterselskab til Japans største medicinalvirksomhed Takeda Pharmaceutical International Limited, havde brug for mere kontorplads. De skulle bruge mange kontorer på lidt plads og løsningen skulle være fleksibel. Takeda valgte at leje deres kontorfaciliteter hos Cramo Adapteo og fik opstillet 2.600m2 kontorer i 2 etager i Cramo moduler – alle indrettet med gulvtæpper. Medarbejderne er meget glade for løsningen.

Udtalelse fra Takeda

- Vores samarbejde med Cramo startede i 2001. Vi havde brug for flere kontorpladser og Cramo blev valgt som leverandør, da prisen og kvaliteten, herunder udseendet, var blandt de bedste på markedet, siger Eggert Neistrup fra Takeda.

- Vi havde brug for mange kontorer på lidt plads og løsningen skulle være fleksibel, da vi vidste, at vi skulle udvide igen senere. Løsningen blev bygget i 2 etager. Det tog 3-4 måneder pr. etape, hvilket var hurtigt og det forløb tilfredsstillende.

- Cramo var gode til at give den rigtige rådgivning både før og under byggeriet og i dag fungerer det rigtig godt, specielt med de fælles arealer og den fleksibilitet, som bygningen tilbyder. Vi har fået foretaget en analyse af indeklimaet - her er meget rent og ventilationsanlægget gør, at partikelindholdet er meget lavt, siger Eggert Neistrup.

- Vi har været meget tilfredse hele vejen og handler gerne med Cramo igen. Vi kan klart anbefale Cramo som en værdig partner, slutter Eggert Neistrup.