C90

Vores nye modulsystem C90 - fleksible moduler til skoler, institutioner, beboelse og kontorer er udviklet i Skandinavien til skandinaviske forhold. Med mere end 30 år i branchen, har vi udvalgt de bedste ideer, da vi skabte C90-systemet. Løsninger bygget af C90-moduler kendetegnes ved moderne design, hvor funktion, arbejdsmiljø og energiforbrug har været de styrende elementer i udviklingsarbejdet.

KVALITET I FOKUS
For at imødekomme de højeste krav til moduler, har vi udviklet C90 modulsystemet. Systemet er til jer, der søger det bedste - moderne teknologi, funktionelle løsninger og godt gennemtænkt design gør, at modulerne er placeret i markedets højeste klasse. Da vi udviklede C90-systemet, var vores idé, at de flytbare lokaler ikke bare skulle være lige så gode som permanente bygninger - de skulle være bedre.

INTERNATIONAL STANDARD
C90-systemet opfylder de høje internationale standarder. Modulerne har et stilfuldt ydre design med granitgrå facadeplader i stenmateriale og store vinduer. De passer derfor lige så godt i bymiljøer med klassisk arkitektur som i grønne områder.

1, 2 ELLER 3 ETAGER
Det er pladsbesparende at bygge i flere etager - det ville vi gerne imødekomme, da vi udviklede C90-systemet. Modulerne kan bygges i op til tre etager, hvilket betyder, at de opnår maksimal størrelse selv på et begrænset areal. Dette gør det muligt at placere dem lige op til de eksisterende bygninger.

Derudover er C90-systemet udviklet til at kunne håndtere montering og demontering langt mere effektivt end tidligere. Dette reducerer både omkostninger og leveringstider, da vi dermed hurtigere kan færdiggøre modulerne til dig som lejer.

INNOVATION, TEKNOLOGI OG ENERGI
C90 giver dig de bedst tænkelige moduler indenfor teknologi og innovation. Systemet er energieffektivt i ordets bedste forstand. Høj kvalitet, flerlags isolering og varmevekslere betyder, at disse moduler ikke forbruger mere energi end nybyggeri gør i dag. Derudover har C90-systemet energibesparende funktioner som belysning, der styres af bevægelsessensorer.

C90 kan opvarmes direkte med elektricitet eller radiatorer. Et vandbaseret radiatorsystem er specielt velegnet til virksomheder med en miljøprofil, da det giver en mere bæredygtig udnyttelse af energien. Et vandbaseret varmesystem muliggør også brugen af energikilder som fjernvarme, piller, luft/vand varmepumper mv.

BEHAGELIGT INDEKLIMA 
Med C90-systemet er du sikker på at få et funktionelt arbejdsmiljø af høj kvalitet - svarende til de strengeste arbejdsmiljøkrav, der eksisterer i dag.

Takket være effektiv belysning kombineret med masser af naturligt dagslys, får du et lyst og indbydende arbejdsmiljø. Projekt-designet ventilation - med eller uden aircondition - giver et behageligt indeklima. Alle vinduer har solbeskyttelsesglas og ved at vælge klimaanlæg (valgfrit) kombineret med funktionel solafskærmning, opnår du det bedst mulige indeklima og en produktiv arbejdsplads i de varme måneder.

PLANLØSNINGER TIL MANGE BEHOV
Til kontoret kan du frit vælge mellem forskellige planløsninger og lokalestørrelser, uanset om du ønsker individuelle kontorer eller åbne kontorlandskaber. Du har også mulighed for at få møde- og konferencelokaler, køkken/tekøkken, depotrum, bibliotek, printer- og/eller computerrum, opholdsrum og omklædningsrum med bad. Størrelsen på lokalerne kan varieres, for at opnå den bedst mulige udnyttelse af pladsen.

Til skoler kan du vælge klasseværelser fra 50 til 65 kvadratmeter. Klasseværelserne deler en fælles korridor, der gør det nemt at bevæge sig fra lokale til lokale. Derudover kan du vælge at få arbejdspladser til lærere og pædagoger, aktivitetsrum, grupperum og mødelokaler, opholdsrum, omklædningsrum med bad, depotrum og meget mere.

Til institutioner har vi taget ekstra hensyn til de små børns behov. Blandt andet med klemmesikrede døre, lavtbyggede toiletter og lavtemperatur radiatorer, der forhindrer børnene i at brænde sig. Opholdsrum, hvilerum, legerum samt plads til administration og opbevaring. Med C90 kan vi tilbyde institutioner at bygge i op til tre etager, da modulerne er godkendt til BR10-bygninger.

KØKKEN
Vi tilbyder professionelle storkøkkenløsninger, der nemt kan integreres med C90. Kontakt os for yderligere information.

Billeder

Produkt Fakta

Bygningskonstruktion

C90-systemet er statisk beregnet og branddimensioneret til bygninger op til 3 etager.

Vinduer

Faste og oplukkelige vinduer. Alle vinduer har solbeskyttelsesglas, der minimerer varmestrålingen og skaber et mere jævnt og behageligt indeklima. Som tilvalg findes udvendige persienner, der reducerer varmen yderligere. U-værdi: 0.78 W/m2K

Udvendige døre

Aluminiumdøre 15-21, dobbeltdøre U-værdi: 1.88 W/m2K

Indvendige døre

Massive døre E130, 35db med dørsikring og gummipakninger.

Dørkarme

Dørkarme i standard hvid.

Trapper i trappeskakt

Ståltrapper med rustfrit stålgelænder. Første og sidste trin i kontrastfarve. Gelændere efter handicap standarder.

Farver

Loft: NCS 0502Y Vægge: Glasfibervæv G100 NCS 0500-N

Gulvbelægninger

Lokaler: 2.0 mm linoleum, grå. Klasse Cfl-s1 WC: 2.0 mm homogen linoleum, grå HWC: 2.0 mm homogen skridsikker linoleum, grå

Lydabsorption

Samtlige inderlofter er monteret med akustiklofter for at minimere efterklangstid og skabe et godt arbejdsmiljø.

Opvarmning

Bygningen opvarmes direkte med elektricitet. Central, trådløs varmestyring med natsænkningsfunktion fås som tilvalg. Som alternativt varmesystem fås et vandbaseret system med varmekilde i form af en varmepumpe eller fjernvarme.

Belysning

Alle lysarmaturer er monterede direkte i loftet og er udstyret med bevægelsessensorer og loftudtag.

Ventilation

Modulerne ventileres med et centralt ventilationsaggregat placeret i teknik-modulet. Ventilationsaggregatet har energibesparende ventilatormotorer til ventilation og udsugning, effektive luftfiltre, roterende varmevekslere til varmegenvinding, integrerede kølingfunktioner samt et elektrisk alternativt vandbårent eftervarmebatteri.

Elektricitet

Central fordelingsboks, max 180A, for tilslutning til teknik-moduler op til 3 etager samt elevator placeret på bagsiden af teknik-modulet. Hvert teknik-modul har en integreret fordelingsboks, max 63A. Modulet indeholder energimålere til opvarmning og ventilation, jordfejlsafbrydere og automatsikring. Køkken-/omklædningsrum (S-modul) har en integreret 16A fordelingsboks. Lynkobling type Wago. Elektriske stikkontakter i ydervægge. Stikkontakt søjler fås som tilbehør.

Toiletter

Teknik-modulet kan leveres med op til 4 toiletter, afhængig af virksomhedens type og behov. Handicaptoiletter opfylder alle tilgængelighedskravene.

Forespørgsel