Om Cramo Adapteo

Cramo Adapteo gør det let som en leg at udvide med ekstra plads - fra at analysere dine behov og udvikle en løsning til opbygning og nedtagning. Ved at bruge vores fleksible flytbare lokaler, sikrer vores eksperter, at processen går hurtigt og gnidningsfrit.

Vores flytbare lokaler er bygget efter de samme krævende standarder som permanente bygninger. De kan kombineres på mange forskellige måder, så de passer til præcis det område, du har at arbejde med - uanset om det betyder, at de skal bygges ved siden af hinanden, som en udvidelse til en eksisterende bygning eller stablet i flere etager.

Med Cramo Adapteo kan du nemt leje den nye ekstra plads, der skal til for at opfylde dine folks behov - fra skolebørn i alle aldre til kontoransatte og logerende. Vi ser de flytbare lokaler som en chance for ikke blot at udvide, men også at skabe velvære.

Cramo Adapteo er repræsenteret på de følgende markeder: Finland, Sverige, Norge, Danmark, Letland og Litauen. Og flere markeder følger.

Cramo koncern

Cramo koncernen er førende på det europæiske marked indenfor udlejning af udstyr og flytbare moduler. Cramo Plc er repræsenteret i 15 lande og er noteret på Helsinki Børs siden 1988. Læs mere om Cramo koncernen på www.cramo.com.

Cramo udlejer redskaber, entreprenørmaskiner, arbejdsplatforme, gaffeltrucks, stilladser, skurvogne, trailere og containere. Dertil kommer et komplet udbud af services. Klik her for at læse mere (www.cramo.dk)

 

SEND FORESPØRGSEL