Nyheder

Kommuner løser pladsmangel med pavilloner
2019-06-03
De midlertidige pavilloner giver flere, fleksible kvadratmeter i en fart - og det benytter flere og flere kommuner sig af.
Sundt indeklima
2019-05-01
De midlertidige pavilloner tilbyder i mange tilfælde et bedre indeklima end de eksisterende skoler og institutioner. De moderne pavilloner har: - Store vinduer - Akustiklofter - Ventilationsanlæg
Vi har fået nye e-mails
2019-04-25
Vi har ændret vores e-mails, så de nu hedder @adapteo.com...de er opdateret på vores Kontakt side
Cramo Adapteo deltager på Building Green og Ejendomsmessen
2019-03-07
Mød os på Building Green i Aarhus den 3. & 4. april samt på Ejendomsmessen i Bella Centret den 10. & 11. april
Lys påvirker læring
2019-01-31
Mængden og kvaliteten af lys påvirker en persons koncentrationsevne. Dette gælder også i skolerne. Mængden af lys i klasseværelset og kvaliteten af elevernes læringsresultater er forbundet med hinanden. Læs mere om effekten af belysning og om hvilken slags belysning, der anvendes i Cramo Adapteos pavillonskoler.
Cramo Adapteo Danmark støtter Danmarks Indsamling 2019 - STYRK VERDENS PIGER
2019-01-31
I 2019 sætter Danmarks Indsamling fokus på at støtte udsatte piger rundt om i verden, som har brug for vores hjælp. Vi hos Cramo Adapteo Danmark støtter op om dette initiativ. Lad os styrke verdens piger sammen!
Nyt ansigt hos Cramo Adapteo
2019-01-10
Cramo Adapteo kan i denne uge byde velkommen til vores nye Business Controller - Max Olsen
Ved sænkning af temperaturen i klasseværelset forbedres resultaterne
2019-01-09
Hvis klasseværelset er for varmt, falder elevernes præstationsevne. At sænke rumtemperaturen og skrue op for klimaanlægget har ført til forbedrede eksamensresultater for skoleelever i en række forskellige undersøgelser. I Cramo Adapteos skolemodul styres temperaturen indenfor via et klimaanlæg, og moderne teknologi sikrer tilstrækkelig cirkulation.
Nye ansigter i salg
2019-01-07
Vi starter det nye år med at byde velkommen til to nye ansigter i Cramo Adapteo familien.
Tørt indeklima i klasseværelserne forringer effektiviteten
2018-12-11
Hvis luften i klasseværelset er for tør, kan det irritere øjne, hals og næse, reducere effektiviteten og føre til fravær fra skolen. Skolearbejdet udføres bedst, hvis klimaanlægget er tilstrækkeligt og luftfugtigheden er på det rette niveau. I Cramo Adapteos skolemodul er klimaanlægget indstillet specifikt til hver enkelt lokation, for at opnå det bedst mulige indeklima.