Nyheder

Et godt lydmiljø styrker indlæringen
2018-11-21
For børn er støj mere forstyrrende end for voksne, og forskning viser at udsættelse for støj forringer børns læringsresultater. Cramo Adapteo's skole-modul er designet med det bedst mulige lydmiljø
Cramo Adapteo & Nordic Modular Group går sammen
2018-03-21
Pr. 31. oktober har Cramo Adapteo gennemført opkøbet af Nordic Modular Group (NMG). Fusionen skaber en førende paneuropæisk spiller i branchen, der kombinerer årtiers erfaring og know-how inden for pavillon/modul fremstilling, udlejning og salg.
Studerende på besøg hos Cramo Adapteo for at se på studieboliger
2018-03-01
I sidste uge havde Cramo Adapteo besøg af 60 nysgerrige studerende fra Erhvervsakademi Sjælland i Slagelse, som netop nu er i gang med et case forløb i samarbejde med Cramo Adapteo frem til 23. marts 2018.
Eleverne fra Vemmedrupskolen i Køge er blevet genforenet i lyse lokaler i deres nye pavillonskole.
2018-01-22
”Jeg vil sige, at jeg er mildt sagt imponeret over, hvad man kan med pavilloner. Vi må være ærlige at sige, at ordet »pavillonskole« lyder værre, end det er. Jeg er positiv overrasket over resultatet” fortæller formanden for Skoleudvalget, Mads Andersen (K). til SN.dk i nedenstående artikel, hvor du kan læse mere om projektet på Vemmedrupskolen.
Nyt hovednummer
2017-10-13
Vi udlejer pavilloner til institutioner, skoler, kontorer og beboelse, se mere her på siden eller ring på vores nye hovednummer og tal med en af vores projekt konsulenter.
Holbæk Private Realskole fik nye undervisningspavilloner på under en uge
2017-08-30
Holbæk Private Realskole stod overfor en udfordring efter sommerferien – de manglede lokaler til en klasse, som skulle starte indenfor 14 dage. ” Cramo Adapteo hjalp os, da vi stod i en akut situation efter sommerferien. Vi havde fået lovning på nogle pavilloner af en anden leverandør, der brændte os af. Med Cramo Adapteos hjælp fik vi leveret store fine undervisningspavilloner på under en uge, opsat og klar til at modtage vores nye 10. klasses elever. Fantastisk.” siger Tonning Thomsen, Regnskabsleder, Holbæk Private Realskole
Midlertidige klasselokaler til 240 elever stod klar på kun 5 dage
2017-08-28
Efter at Brøndby Strand Skole i sommerferien havde været udsat for brand, kontaktede Brøndby Kommune Cramo Adapteo med henblik på at få sat midlertidige lokaler op, så de kunne stå klar til eleverne efter sommerferien. 11. august blev nøglerne overdraget.
Campus Frederikssund
2017-08-15
“Tillykke til alle jer unge, som starter her nu. Da jeg blev inviteret til at komme her og sige noget, så sagde de til mig, at det starter i nogle pavilloner, og så tænkte jeg – den er lidt hård. Men når man kommer her, så ser det fuldstændig fantastisk ud. Pavilloner og pavilloner er to forskellige ting og det her, det kan man godt lige klare de næste tre år, mens man forhåbentlig når dertil at beslutte at bygge permanent til,” sagde Christine Antorini, tidligere undervisningsminister (S)...
Cramo i Danmark fokuserer investeringerne på ét forretningsområde
2017-07-14
Den internationale børsnoterede koncern Cramo Group frasælger maskin- og materieludlejnings- virksomheden i Danmark. Det sker for at sætte fokus på koncernens anden del, Cramo Adapteo, der til-byder pavilloner og moduler til byggepladser, kontorer, institutioner mv. Koncernen understøtter med frasalget sin Shape and Share-strategi, hvor lønsom vækst og markedslederposition er ledetråde.
Åbningsreception i Randers den 15. juni
2017-06-21
...af nyt kontor og lager