Nyheder

Cramo Adapteo deltager på Building Green og Ejendomsmessen
2019-03-07
Mød os på Building Green i Aarhus den 3. & 4. april samt på Ejendomsmessen i Bella Centret den 10. & 11. april
Lys påvirker læring
2019-01-31
Mængden og kvaliteten af lys påvirker en persons koncentrationsevne. Dette gælder også i skolerne. Mængden af lys i klasseværelset og kvaliteten af elevernes læringsresultater er forbundet med hinanden. Læs mere om effekten af belysning og om hvilken slags belysning, der anvendes i Cramo Adapteos pavillonskoler.
Cramo Adapteo Danmark støtter Danmarks Indsamling 2019 - STYRK VERDENS PIGER
2019-01-31
I 2019 sætter Danmarks Indsamling fokus på at støtte udsatte piger rundt om i verden, som har brug for vores hjælp. Vi hos Cramo Adapteo Danmark støtter op om dette initiativ. Lad os styrke verdens piger sammen!
Nyt ansigt hos Cramo Adapteo
2019-01-10
Cramo Adapteo kan i denne uge byde velkommen til vores nye Business Controller - Max Olsen
Ved sænkning af temperaturen i klasseværelset forbedres resultaterne
2019-01-09
Hvis klasseværelset er for varmt, falder elevernes præstationsevne. At sænke rumtemperaturen og skrue op for klimaanlægget har ført til forbedrede eksamensresultater for skoleelever i en række forskellige undersøgelser. I Cramo Adapteos skolemodul styres temperaturen indenfor via et klimaanlæg, og moderne teknologi sikrer tilstrækkelig cirkulation.
Nye ansigter i salg
2019-01-07
Vi starter det nye år med at byde velkommen til to nye ansigter i Cramo Adapteo familien.
Tørt indeklima i klasseværelserne forringer effektiviteten
2018-12-11
Hvis luften i klasseværelset er for tør, kan det irritere øjne, hals og næse, reducere effektiviteten og føre til fravær fra skolen. Skolearbejdet udføres bedst, hvis klimaanlægget er tilstrækkeligt og luftfugtigheden er på det rette niveau. I Cramo Adapteos skolemodul er klimaanlægget indstillet specifikt til hver enkelt lokation, for at opnå det bedst mulige indeklima.
Et godt lydmiljø styrker indlæringen
2018-11-21
For børn er støj mere forstyrrende end for voksne, og forskning viser at udsættelse for støj forringer børns læringsresultater. Cramo Adapteo's skole-modul er designet med det bedst mulige lydmiljø
Cramo Adapteo & Nordic Modular Group går sammen
2018-03-21
Pr. 31. oktober har Cramo Adapteo gennemført opkøbet af Nordic Modular Group (NMG). Fusionen skaber en førende paneuropæisk spiller i branchen, der kombinerer årtiers erfaring og know-how inden for pavillon/modul fremstilling, udlejning og salg.
Studerende på besøg hos Cramo Adapteo for at se på studieboliger
2018-03-01
I sidste uge havde Cramo Adapteo besøg af 60 nysgerrige studerende fra Erhvervsakademi Sjælland i Slagelse, som netop nu er i gang med et case forløb i samarbejde med Cramo Adapteo frem til 23. marts 2018.