Studieboliger kan stå klar på få uger

Pressemeddelelse

Midlertidige pavillonboliger til studerende kan stå klar på få uger

Erhvervsminister Brian Mikkelsen har netop foreslået, at det skal være muligt at etablere midlertidige studieboliger i landets største byer for at løse de unges boligproblemer. Hos en af Nordens og Danmarks førende leverandører af pavilloner til midlertidig beboelse, Cramo Adapteo, hilser man ministerens planer velkommen. Virksomheden står klar til på få uger at levere kreative, bo- og energivenlige boliger, som kan etableres både på land og til vands, til de mange tusinde studerende, der idag står uden tage over hovedet.

”Det har længe været tydeligt, at efterspørgslen efter studieboliger i de største af landets byer er langt større end udbuddet, for netop at afhjælpe dette problem, er vi begejstrede for ministerens planer om at give tilladelse til at opføre midlertidige studieboliger, så de unge får mulighed for et permanent sted at bo under deres uddannelse i stedet for at vandre fra sted til sted,” siger Direktør Mads Blom, Cramo Adapteo. Virksomheden har specialiseret sig i at designe, udvikle og bygge pavilloner til midlertidig beboelse.

Studieboliger

”Vi er blandt landets førende leverandører af fleksible midlertidige beboelsesmoduler med badeværelse, køkken, opholdsstue mm. Vi kan tilbyde en lang række energi- og miljøvenlige beboelsesløsninger, som helt sikkert vil være egnede som studieboliger,” siger Mads Blom og fortsætter:

”Pavillonerne kan tilpasses alle behov, og de kan bygges på land og til vands, dvs. de kan også fungere på en pram i havnemiljøet, hvilket f.eks. kunne være en mulighed i København. På den måde vil de give mulighed for at skabe et kreativt studentermiljø langs havnefronten.”

Cramo Adapteo’s komplette pavilloner opfylder gældende bygningsreglement, og de kan leveres og installeres på få uger, hvorfor de hurtigt kan være med til at løse behovet for ekstra studieboliger. Pavillonerne kan vælges i flere forskellige størrelser, og de kan leveres fra en til tre etagers højde, med en svalegang, som gør det muligt at etablere hyggelige udemiljøer i forbindelse med pavillonerne.

”Vi har længe prøvet at overbevise lovgiverne om, at midlertidige studieboliger kunne være en god løsning på den akutte boligmangel blandt unge i de større byer. Ved at opstille pavilloner som studieboliger, er der ingen tvivl om, at det hurtigt og til et rimeligt beløb, er muligt at afhjælpe et stadigt stigende problem.”

”Vi har igennem årene bl.a. leveret pavilloner til midlertidige kontorer i forbindelse med f.eks. sygehusbyggerier, virksomheder der har pladsmangel og mange andre situationer.

Jeg ser frem til, at vi inden længe også kan være med til at afhjælpe boligproblemet for studerende i de større byer med vores løsninger,” slutter Mads Blom.

Cramo Adapteo deltager på Ejendomsmessen 2017 i Bellacentret den 29-30 marts 2017, hvor man vil kunne se en af de modultyper, som er interessant til brug for de midlertidige pavillonløsninger, der kan bruges til studerende.

For yderlige oplysninger kontakt:

Mads Blom, direktør Cramo Adapteo, telefon 45 28 10 44