Cramo i Danmark fokuserer investeringerne på ét forretningsområde

Den internationale børsnoterede koncern Cramo Group frasælger maskin- og materieludlejnings-
virksomheden i Danmark. Det sker for at sætte fokus på koncernens anden del, Cramo Adapteo, der tilbyder pavilloner og moduler til institutioner, skoler, kontorer, beboelse mv. Koncernen understøtter med frasalget sin Shape and Share-strategi, hvor lønsom vækst og markedslederposition er ledetråde. 

Cramo Group sælger sin udlejningsvirksomhed i Danmark til Loxam og fokuserer indsatsen i Danmark på Cramo Adapteo.

Salget bliver effektueret fra 1. september, hvor medarbejdere og alle aktiver overgår til køber.

 

”Beslutningen om at sælge maskin- og materieludlejningsdelen er i tråd med vores Shape and Share-strategi, hvor målet er en ledende position på alle Cramos markeder. Fremover fokuserer vi vores investering i Danmark omkring potentialet i vores Modular Space-del, Adapteo,” siger Leif Gustafsson, der er CEO for Cramo Group.

 

Cramo-koncernen har med sin nyligt offentliggjorte strategi frem til 2020, Shape and Share, klart meldt ud, at virksomheden skal være blandt de markedsledende aktører, uanset om der er tale om det europæiske marked som helhed eller delmarkeder som det danske.
Cramo Group har de seneste år investeret betragteligt i det danske marked, men investeringerne har ikke givet det forventede afkast eller den ønskede position, hvad angår Cramo Maskin- og Materieludlejning. Derfor bliver frasalget nu en realitet, så Cramo Group kan målrette investeringerne.  

CEO for Loxam Gérard Déprez udtaler: “Det er med glæde, at jeg byder velkommen til Cramos dygtige og erfarne medarbejdere. De er en gevinst for Loxam.  Sammen vil vi tilbyde vores kunder den bedste service og etablere os som markedsledere inden for maskin- og materieludlejning på det danske marked.

I Danmark fokuserer Cramo Group på koncernens andet område, Modular Space – her kendt som Cramo Adapteo.  Cramo Adapteo er blandt markedslederne i både Europa og Danmark og leverer fleksible moduler i form af containere, kontorer, boliger mv.

 

Med frasalget af Maskin- og Materieludlejning i Danmark fokuserer vi investeringerne på Cramo Adapteo i Danmark. Vi har en attraktiv lederposition med Modular Space på det danske marked. Her fokuserer vi kræfterne,” slutter Leif Gustavsson. Cramo Adapteo netop har opkøbt Just Pavillon og dermed cementeret sin førende position.

 

For yderligere information kontakt venligst:

Mads  Blom på telefon 28 14 06 04 eller mail mads.blom@cramoadapteo.com

 

Fakta om Cramo Group:

Cramo Group er førende europæisk leverandør af løsninger indenfor maskin- og materieludlejning samt midlertidige lokaler, pavilloner mv. Cramo har været noteret på børsen i Helsinki siden 1988.

   

Koncernen tilbyder leasing og udlejning af maskiner til byggeri, anlæg og industri samt fleksible moduler i form af blandt andet containere, kontorer, boliger og toiletter til midlertidig brug.

   

Cramo Group har 330 afdelinger fordelt i Europa. Gruppen tilbyder en bred vifte af produkter og udlejning skræddersyet til lokale behov. Med over 220.000 udlejningsenheder og over 150.000 kunder leverer Cramo til byggebranchen, industrien, den offentlige og kommunale sektor samt til private kunder i 15 lande i Europa.