Cramo køber Just Pavillon

Cramo køber Just Pavillon

Cramo styrker sin modul udlejningsforretning i Danmark

Cramo styrker sin modul udlejningsforretning i Danmark ved køb af Just Pavillon A/S

Købet omfatter moduludlejningsflåden, kundekontrakter og andre aktiver i Just Pavillon A/S. Aktiverne er erhvervet fra ejeren og vil blive integreret i Cramo A/S. I 2016 udgjorde Just Pavillon A/S’ omsætning 27 mio. DKK.

”Købet af Just Pavillons modulforretning er et vigtigt skridt for vores modulforretning i Danmark. Just Pavillons vækst i markedet hjælper os med at opnå en større markedsandel udover vores nuværende organiske vækst. Modulforretningen i Danmark har et stort potentiale på grund af den gode markedsudvikling”, siger Leif Gustafsson, Koncerndirektør for Cramo Group.

”Jeg tror, at dette er et særdeles godt skridt på vejen i udviklingen af det danske modul udlejningsmarked. Vores produktsortiment bliver forbedret markant med dette produkt og kundebasen udvides betragteligt”, siger direktør for Adapteo i Danmark Mads Blom. Camilla Hensäter, midlertidig SVP for Adapteo Group, tilføjer: ”Købet er en naturlig del af vores vækststrategi, og at tilføje Just Pavillons aktiver til vores eksisterende flåde, er et godt skridt for os, til at styrke vores position, som den førende europæisk aktør i segmentet af højkvalitets modulløsninger”.

”Cramo Adapteo er en højt respekteret virksomhed, og det føles godt at sælge min modul virksomhed til sådan en kompetent organisation”, konkluderer Claus Just-Asmussen.

Om virksomheden

Virksomheden er en del af Just Gruppen A/S og ejes af administrerende direktør Claus Just-Asmussen, der har mange års erfaring med pavillonløsninger og relaterede forretninger. Efter salget vil Claus Just-Asmussen fokusere på den del af Just koncernen, der har med fast ejendom at gøre.

Just Pavillon A/S har leveret pavillon løsninger af høj kvalitet til midlertidige og permanente behov til kunder i hele Danmark. Den brede vifte af pavilloner/moduler til salg og udlejning omfatter, udover standardenheder og stabelbare systempavilloner, individuelle pavilloner samt kundetilpassede løsninger. Just Pavillons løsninger er et supplement til Cramos eksisterende modul forretning i Danmark og produktsortimentet består af 352 modulenheder, der hovedsageligt anvendes indenfor skole- og kontorsegmentet.

Kundebasen består af offentlige og private kunder som hovedsageligt er placeret i Østdanmark. Det største projekt i øjeblikket er Handelsskolen i Køge med ca. 70 moduler.

 Just Pavillon

Om produkterne

Just Pavillons højkvalitetsprodukt, serie 9000, er designet til skoleløsninger og anerkendes som værende et af de bedste på det danske marked og er højt værdsat af kunderne.

9000-serien er et lejesystem baseret på modulstørrelse: 3,95 x 9,60 m med et samlet areal på 38 m2 pr. enhed. Pavillonerne er velegnede til skoler, daginstitutioner og kontor, hvor der ønskes en kvalitetsløsning for en længere lejeperiode eller en permanent løsning. Pavillonerne har en indvendig loftshøjde på 270 cm.

Håndteringen af 9000 modul serien minder mere om alm. skurvogne med minimalt tilbehør og er derfor meget omkostningseffektiv ved montering, demontering og transport.

Følgende følger med købet:

  • 352 stk. moduler inkl. tilbehør
  • 263 stk. System 9000
  • 89 stk. andre moduler
  • Alle eksisterende kundekontrakter
  • Rettighederne til at bruge systemnavnet ”Just System 9000”