Sjællands Universitetshospital, Køge

Sjællands Universitetshospital, Køge

Cramo Adapteo har leveret midlertidige kontorlokaler og boliger til Sjællands Universitetshospital, Køge

Sjællands Universitetshospital, Køge udvider

Cramo Adapteo i Danmark har vundet udbuddet om en rammeaftale for Region Sjælland. Vi skal levere kontorlokaler der, hvor der er behov inden for Regionens hospitaler og andre faciliteter. 

Region Sjælland udvider det eksisterende Sjællands Universitetshospital, Køge. I den forbindelse har sygehuset brug for midlertidige kontorlokaler og boliger til de vagtlæger, der arbejder 24/7. 

Cramo Adapteo har leveret en pavillonløsning opbygget af C90-modulserien til Sjællands Universitetshospital, Køge. ”Det var første gang at det nye C90 beboelsesmodultype W blev brugt til en camp-løsning”, siger projektleder Henrik Knudsen.  

”Det har været et rigtigt godt projekt med en masse positive udfordringer. Vi har kunne demonstrere, hvad det kræver at levere de forskellige moduler på pladsen, til tiden, direkte fra producenten i Polen. Vores team havde forberedt leveringen af ​​modulerne til den 10. november, hvor placering af træklodser til at understøtte modulets fundament stod klar. Den første lastbil ankom den 14. november kl. 08.00 og alle 12 moduler blev leveret og placeret inden kl. 14.00. Overdragelsen skete den 1. december, som planlagt. Da alle moduler, som standard, kommer med elvarme, skulle modulerne her opgraderes til fjernvarme”, fortsætter projektleder Henrik Knudsen.

”Vi havde en tæt dialog med hospitalets tekniske afdeling, for at sikre, at alle forbindelser såsom el, datakabler, brandbeskyttelsessystem, varmerør mv. blev korrekt forbundet til det tekniske modul. Der skulle etableres en rampe til kørestolebrugerne. Først planlagde teamet at levere en 12 meter lang rampe, men efter en dialog med kunden, fandt de en løsning, hvor de kun skulle bruge en 6 meter lang rampe og stadig kunne overholde lovgivningen”, afslutter projektleder Henrik Knudsen. 

Pavillonen forventes at skulle udlejes til Sjællands Universitetshospital, Køge i 3 til 5 år.