Studerende på besøg hos Cramo Adapteo for at se på studieboliger

Studerende på besøg hos Cramo Adapteo for at se på studieboliger

I sidste uge havde Cramo Adapteo besøg af 60 nysgerrige studerende fra Erhvervsakademi Sjælland i Slagelse, som netop nu er i gang med et case forløb i samarbejde med Cramo Adapteo frem til 23. marts 2018.

I onsdags havde Cramo Adapteo besøg af 60 nysgerrige studerende fra Erhvervsakademi Sjælland i Slagelse, som netop nu er i gang med et case forløb i samarbejde med Cramo Adapteo frem til 23. marts 2018. 

”Formålet med besøget var at give de studerende indblik i hvordan en midlertidig studiebolig ser ud i dag” udtaler projektkonsulent Sussie Wagner. De studerende skal efterfølgende komme med bud på hvordan et nyt studieboligmiljø i Slagelse skal se ud.  

Netop nu pågår arbejdet med at udvikle CAMPUS SLAGELSE.  Cramo Adapteo har i øjeblikket opstillet en midlertidig studiebolig ved hovedindgangen til Erhvervsakademi Sjælland i Slagelse.

Med Cramo Adapteo er det nemt at få mere plads - vi analyserer dine behov, designer en løsning, monterer den og demonterer eventuelt til sidst. Vores moduler giver ikke bare mere plads, de giver også lyse, funktionelle rum at være i. Kontakt os i dag!

Kontakt

DANMARK +45 70 90 90 40
info.dk@cramoadapteo.com

CVR-nummer 11033911