Eleverne fra Vemmedrupskolen i Køge blev genforenet i lyse undervisningslokaler i pavilloner fra Cramo Adapteo

Eleverne fra Vemmedrupskolen i Køge blev genforenet i lyse undervisningslokaler i pavilloner fra Cramo Adapteo

Resultatet er blevet mødt med mange positive kommentarer efter opsætningen af nye lyse undervisningslokaler på Vemmedrupskolens fodboldbaner ved Køge. ”Jeg vil sige, at jeg er mildt sagt imponeret over, hvad man kan med pavilloner. Vi må være ærlige at sige, at ordet »pavillonskole« lyder værre, end det er. Jeg er positiv overrasket over resultatet” fortæller formanden for Skoleudvalget, Mads Andersen (K). til SN.dk i nedenstående artikel, hvor du kan læse mere om projektet på Vemmedrupskolen.

Skolens egne lokaler er blevet lukket pga. alvorlig skimmelsvamp, og eleverne har siden haft undervisning på andre skoler og lokaler i området. Der kan gå mange måneder før eleverne fra Vemmedrup kan vende tilbage. Indtil det sker, foregår undervisningen i pavilloner leveret af Cramo Adapteo.

Køge Kommune valgte at tage kontakt til Cramo Adapteo for en løsning på deres akutte behov for genhusning af hele skolen. Som lagerførende leverandør af pavilloner, var Cramo Adapteo parat til at kunne levere en komplet skole, klar til brug efter juleferien.

På Vemmedrupskolens fodboldbaner er nu opstillet i alt 72 moduler, som rummer nye klasselokaler, faglokaler og lokaler til personale, og dækker et samlet areal på 1973 kvadratmeter.

Læs hele artiklen på https://sn.dk/Koege/Velkommen-til-en-ny-og-midlertidig-skole/artikel/714995

Med Cramo Adapteo er det nemt at få mere plads - vi analyserer dine behov, designer en løsning, monterer den og demonterer eventuelt til sidst. Vores moduler giver ikke bare mere plads, de giver også lyse, funktionelle rum at være i. Kontakt os i dag!

Kontakt

DANMARK +45 70 90 90 40
info.dk@cramoadapteo.com

CVR-nummer 11033911