Løsninger til skoler

Løsninger til skoler

Undervisningslokalet, du bliver inspireret i

Det er svært at forudsige det årlige antal elever. Med vores fleksible moduler kan I hurtigt få plads til flere børn og unge mennesker, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Mange skoler og uddannelsesinstitutioner vælger Cramo Adapteo moduler til at løse midlertidig pladsmangel. Vi har over 30 års erfaring i skoleindretning og tager ansvar for hele processen. Selv møblering og de sidste fin-justeringer, hvis I ønsker det.

Vores eksperter indretter hurtigt dine nye lokaler, uanset om I har brug for dem til klasseværelser, kreative rum, kantine, personalerum, administrationskontorer eller noget helt andet. Vi har bygget skoler i mange år og ved præcis, hvad I og jeres elever har brug for, for at trives - og vi kender alle reglementer på området.

Ved at leje modulerne, får I flere fordele i forhold til en permanent løsning. Med vores fleksible løsninger kan I op- og nedjustere størrelsen, så den passer præcis til det, I har brug for, når I har brug for det.

Fordele:

  • Fleksibel indretning, placering og lejeperiode
  • Vi sørger for at alle regler er overholdt og kan assistere hele vejen, fra planlægning til udførelse og ibrugtagning såvel indenfor som udenfor
  • Mulighed for at finjustere og løse individuelle behov både indvendig og udvendig 
  • Faste priser og ingen overraskelser
  • Mulighed for at tilføje de fællesfaciliteter, I har brug for, så som køkken, kreative rum, personalerum, kontor o.l.
  • Op- og nedskaler størrelsen, alt efter behov

Hvis dine elever og lærere har brug for lidt mere albuerum – kontakt Cramo Adapteo på +45 70 90 90 40, så finder vi en løsning.

 

SEND FORESPØRGSEL